Sunny Delight

Puppies/Valpar

Här kan du läsa om aktuella och framtida valpkullar. Är du intresserad av en valp så ta kontakt med mig.

Höst 2023, just nu söker vi fodervärdsfamilj till  vuxen tik i Halmstadtrakten.

 

Valpkull med leverans from 21 Oktober 2023

Sunny Delight´s Blue Moon ”Luna” har fått en stor fin valpkull.  Pappa till valparna är den fine Estländska hanen ”Elliot”.

Luna är en alldeles fantastisk mamma & avelstik! Hon har lämnat två fina valpkullar förut där de flesta valpar är röntgade och alla valpar ur dessa kullar som är röntgade är helt fria på både höfter och armbågar. Något som ger Luna ett mycket högt avelsindex hos SKK, vilket vi är stolta över. Vi hoppas oerhört mycket på denna fina valpkullen framöver. Det finns fortfarande någon ledig hanvalp för rätt hem!

Ch. I´m Terra Antyda Elliott ”Elliott”

Sunny Delight´s Blue Moon ”Luna”

 

Valpkull med planerad leverans from lördag 23 december 2023. Kontakta mig för mer info.

Sunny Delight´s Dance Off ”Dagny” är parad med den fine trevlige Danska hanhunden Touch Of Magic Made To Be Special ”Gustav”.

”Dagny” kommer ur en mycket speciell kull hos oss född 2020. Alla syskon som är röntgade är helt fria på höfter och armbågar. Hennes bror ”Olof” är en oerhört välmeriterad och vinstrik hane som även lämnat otroligt trevliga och friska valpar. Nu är det dax för ”Dagny” att få sin första kull. Hon är parad med den fine, trevlige hanen ”Gustav” som bor hos Kirsten på kennel Touch Of Magic i Danmark. Han har lämnat fina, trevliga och vinstrika valpar förut. Vi ser mycket fram mot denna kombinationen som vi tror blir friska, trevliga show- & familjehundar.

Touch Of Magic Made To Be Special ”Gustav”

Sunny Delight´s Dance Off ”Dagny”